Total Pageviews

Saturday, May 14, 2011

A történet


A történet főszereplője Andrea Mitchell, azaz Andy, egy 19 éves lány.
Mondhatnám, hogy egy egyszerű, hétköznapi lány, de mégsem az, mert van egy különleges tulajdonsága, hogy még a legkeményebb szívű fiút is képes meglágyítani az első pillanattól fogva.
Andy egy igen vagyonos és neves családban nőtt fel Hollywoodban, ahol a leggazdagabb és leghíresebb emberek élnek. Világéletében mindent megkapott, elért, minden sikerült neki, amit kitűzött céljául. Mivel egyke, ő szüleinek a mindene, akiért bármit megtennének érte, de éppen emiatt nagyon féltik őt.
Andrea tartozhatna a legmenőbb diákok közé, de őt nem érdeklik a felszínes dolgok, csakis a belső értékek. Mindig is a földön járt, fő tulajdonságai a racionalitás, kedvesség, fegyelmezettség, felelősségtudat, empátia, fontos számára a családja és a barátai.
Ő egy tipikus jó kislány, ami nem zárja ki azt, hogy sokat nevessen, viccelődjön és álljon ki a maga igaza mellett, ha úgy adódik.
Hirtelen, egyik napról a másikra, viszont az egész élete felborul, amikor találkozik az iskola egyik legnagyobb nőcsábászával és legérzéketlenebb pasijával, aki mellett nem mindig önmaga.

Vajon lehet ebből boldog szerelem, vagy élete első szerelme szenvedéssel fog végződni?
Egyelőre ennyi, aztán majd bővítem, ha úgy alakul. :D

No comments:

Post a Comment